Hakkında romanya vizesi

Wiki Article

Schengen vize rejimi kapsamında, Schengen vizesini ilk sefer kullanırken vizenin allıkındığı ülkeden seyahate başlama zorunluluğu getirmiş olup elan sadece bir lisan ile açıklayacak olursak eğer, Yunanistan Konsolosluğu aracılığıyla tuzakınmış çoklu giriş Yunanistan Schengen vizesi ile önce Yunanistan’a giriş yapıp buradan Romanya’evet geçiş yapabilirsiniz.

Bu nedenle vadiında kompetan bir ekipten en sağlamsı olacaktır. İşte Yedi Vize Gezim, size bu konuda tam payanda sunacak deneyimli kadroya sahiptir.

Romanya vizesi alabilmek bâtınin, talep edilen tüm evrakları harika bir şekilde bahşetmek gereklidir. Evraklarında herhangi bir yanılgılık ve eksi kişilerin Romanya ara sınav başlangıçvurusu reddedilecektir. Bu kişilerin evraklarını yeni baştan düzenleyerek ikinci sefer müracaat yapması istem edilecektir.

Romanya vize başlangıçvurusu midein Yedi Vize Gezim’e giderek başvuru medarımaişetlemlerinizi vakit kaybetmeden mebdelatabilir, kesik sürede Romanya turistik vize sahibi olabilirsiniz.

Taşımalık yapabileceğinizi gösterir CMR aslı ile C-2 kapak fotokopisini ve taşıt listesini eklemeniz istenecektir.

Online olarak doldurmanız gereken referans formu ve gayrı evraklarla müteallik olarak düşkünlük ettiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Romanya’ya gezi planlayan kişilerin 1 ay öncesinden davranışlemlere mebdelamaları faydalı olacaktır.

Romanya vize kafavurularını bütün dünyada Romanya misyonları, konsoloslukları akseptans etmektedir. Eğer ülkenizde bu iki kurumdan bir tanesi yoksa size en andıran ülkeye gezi ederek burada mevcut Romanya konsolosluğuna saksıvurunuzu yapmalısınız.

Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının Romanya’ya geçici taşımacılığı romanya vizesi yapmalarını gerektiren davranışlerle çalışır olmaları halinde Şoför vizesini bağışlamak bâtınin talepte bulunmaları gerekmektedir.

Pasaportlarınızın 6 ay daha geçerliliğini koruması gerekmektedir. Bu süre gezi bitimi itibaren değerlendirilecektir. üste 10 yıldan müstamel sıfır pasaportlarınızla çıbanvuruları gerçekleştirmelisiniz.

Başka ülkeler kadar Romanya Vize İşlemleri dâhilin çeşitli prosedürler uygulamaktadır. Romanya vize iş merkezi olan ve Romanya vizesi dair profesyonel bindi sunan Yedi Vize Gezim, bu ihtiyacınız derunin saksıvurabileceğiniz en essah adrestir.

Bu form; Romanya Konsolosluğu’na Romanya ara sınav kellevurusu karşılayıcı adayların tanılamanması, kişisel, çığırî ve komünikasyon bilgilerinin arşivlenmesi sinein kullanılır. Romanya ara sınav formu doldururken bazı hususlara nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Hareket belgesi veya sicil gazete kadar özgün evrakların ve özge aktüel günlü şirket evraklarının ibrazı gerekmektedir.

18 evetşından küçümencik olan kişilerin müracaat formları valide ve babaları tarafından doldurularak her ikisinin imzası düzenınması sonrasında teslim edilmelidir.

Report this wiki page