Düşünceler Hakkında Bilmek romanya vizesi

Wiki Article

Vize mirvurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi talep eden adaylardan 2 sayı biyometrik resim istenmektedir.

Seyahat esenlik sigortası poliçesinin aslı ıslak damga ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Romanya vizenizi en hızlı şekilde bağışlamak istiyorsanız gereksiz yere gün kaybetmemek bâtınin hevesli bir ara sınav merkezinden saye almalkaloriız. İşte Yedi Vize Turizm, bunun karınin esasvurabileceğiniz prestijli bir şirket olarak, Romanya vize işçiliklemleri ve başka onlarca ülkenin ara sınav işçiliklemleri sinein bakım vermektedir.

D tipi vize Romanya geneli 90 çağ celse hakkı sağlayıcı ve Romanya’ya giriş meydana getirilen tarihten itibaren 60 gün süresince uzatılması talebiyle Romanya Barhanamenlik Bürosuna temelvuruda bulunulabilmesini esenlamayan uzun mevkut celse vizesidir.

Romanya vizesi kellevurusu, referans derunin maksut evrakların Romanya dış temsilciliklerine yahut Romanya temsilcilikleri tarafından akredite edilmiş ara sınav acentelerine teslim edilmesiyle gerçekleştirilmektedir.

Romanya görüşme vizesi dercetmek için, görüşme edilecek Romanya vatandaşı ya da Romanya’da oturma iznine malik tanış tarafından alfabelacak olan çağrı mektubu, vize hamilinin ara sınav süresi dolduğu halde ülkeyi terk etmemesi durumunda cezai konulemlerle mukabillacağını akseptans ettiği beyanını bâtınermelidir.

Romanya vizesi müracaat formu, Romanya Konsolosluğun resmi İnternet sitesinde başvuru dokumalmaktadır. Meydana getirilen temelvurun bitiminde müracaat çıktısı karşııp Romanya gezi hazırlanacak vesaik ile Romanya Konsolosluğuna sunulur.

Schengen vizeleri kapsamında kısaltarak kesiksiz ara sınav allıkırken pasaportlarınızın geçerlilik süresine nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Romanya C tipi vizesi ya da özge adıyla güdük periyodik oturum vizesi bâtınin mirvuruya eklenecek dü sayı vesikalık kılık, 3 cm kocaliğe ve 4 cm yüksekliğe mevla parafin üst fonlu şimdiki vesikalık fotoğrafğraflar olmalıdır.

Formu doldurduğunuzda internet üzerinden konsoloshane izinına sunulacaktır. Gönderdiğiniz form incelenir ve dosya analiziniz binalır. Sonrasında konsolosluğa hangi devir ve saatte beklendiğinize üzerine malumat maili allıkırsınız.

Online temin edilecek form tamamlamak doldurulmalı ve ara sınav kategorinize uyumlu, süreniz ve kişisel özelliklerinizi karşıtlayan evrak listeniz dilek edilen normlarda doğrulama edilmelidir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik romanya vizesi posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Uyanıklık : 10 seneden yıprak pasaport onaylama edilmez ve ispanya basvurusunda zevat randevu günü şahsen gelmelidirler.

18 yaşından küçük olan kişilerin müracaat formları aba ve babaları tarafından doldurularak her ikisinin imzası kızılınması sonrasında doğrulama edilmelidir.

Report this wiki page